SAD:"Del" uskoro lansira pametni telefon "aero"

Bez autora
Mar 25 2010

Američka kompanija "Del" će uskoro lansirati na američko tržište svoj prvi "pametni" mobilni telefon "aero", koji funkcioniše pod "Guglovim" sistemom otvorenog koda "Android". "Delov" smartfon "aero", "amerikanizovana" verzija telefona "mini 3i" pod "Androidom" koga je ta kompanija već lansirala u Kini i Brazilu, biće distribuiran u SAD-u pod okriljem telefonskog operatera AT&T. "Aero" je prvi model "pametnog" telefona koji će kompanija "Del" ponuditi domaćem tržištu. On će imati taktilni (osetljiv na dodir) ekran od 3,5 inči, sistem za globalno pozicioniranje GPS, a posedovaće i pristup društvenim mrežama. Ne zna se koju će verziju "Androida" sadržati "aero", ali se zna da će podržavati tehnologiju treće generacije (3G) i biti opremljen pristupom bežičnim vezama "Blutut" i "VajFaj", kao i fotoaparatom od pet megapiksela.

SAD:Američka kompanija "Del" će uskoro lansirati na američko tržište svoj prvi "pametni" mobilni telefon "aero", koji funkcioniše pod "Guglovim" sistemom otvorenog koda "Android".

"Delov" smartfon "aero", "amerikanizovana" verzija telefona "mini 3i" pod "Androidom" koga je ta kompanija već lansirala u Kini i Brazilu, biće distribuiran u SAD-u pod okriljem telefonskog operatera AT&T, preneli su francuski elektronski mediji. "Aero" je prvi model "pametnog" telefona koji će kompanija "Del" ponuditi domaćem tržištu. On će imati taktilni (osetljiv na dodir) ekran od 3,5 inči, sistem za globalno pozicioniranje GPS, a posedovaće i pristup društvenim mrežama.

Ne zna se koju će verziju "Androida" sadržati "aero", ali se zna da će podržavati tehnologiju treće generacije (3G) i biti opremljen pristupom bežičnim vezama "Blutut" i "VajFaj", kao i fotoaparatom od pet megapiksela. "Del" i AT&T još nisu objavili prodajnu cenu "pametnog" telefona "aero", ali se već zna da bi on ove godine trebalo da se pojavi i na evropskom tržištu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik